AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında hortumla yer yıkamak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla cam yıkamak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla araba yıkamak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir