AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri bulamamak

Kahve falında bir yeri bulamamak

Kahve falında bir yeri bulamamak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yeri bulamamak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında yer bulamamak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatacak yer bulamamak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hak yolunu tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yerini bulamamak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında oturacak yer bulamamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yeri bulamamak sevinçli haberlerin alınacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

Kahve falında sınav yerini bulamamak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir