AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturacak yer bulamamak

Kahve falında oturacak yer bulamamak

Kahve falında oturacak yer bulamamak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında oturacak yer bulamamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında oturacak yer bulamamak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak böyle işlere kalkışacağına, onlara doyasıya sarılacağına işaret eder.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav yerini bulamamak işlerin yoluna gideceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin yerini bulamamak kazancın günden güne düşeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yer bulamamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, koyu sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir