AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav yerini bulamamak

Kahve falında sınav yerini bulamamak

Kahve falında sınav yerini bulamamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav yerini bulamamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sınav yerini bulamamak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir yeri bulamamak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatacak yer bulamamak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında tuvaletini yapacak yer bulamamak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak işlerin sarpa saracağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer bulamamak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir