Kahve falında bir yeri ateşe vermek

Kahve falında bir yeri ateşe vermek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir yeri ateşe vermek gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında yer altında ateş görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yerin altında ateş görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir yeri ateşe vermek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında ateş edildiğini duymak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Kahve falında ateşi karıştırmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşler içinde yanmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top