AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş edildiğini duymak

Kahve falında ateş edildiğini duymak

Kahve falında ateş edildiğini duymak borçların sonlandırılacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında ateş edildiğini duymak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Kahve falında ateş edildiğini duymak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş sesi duymak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kendine ateş edildiğini görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yüksek bir makamı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir