AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin altında ateş görmek

Kahve falında yerin altında ateş görmek

Kahve falında yerin altında ateş görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında yerin altında ateş gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında yer altında ateş görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Kahve falında yerin altında ateş görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yeri ateşe vermek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında evin altında ateş görmek insanlar tarafından sevileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş altında kalmak kısmetlerinin bol olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yer altında yürümek makam edineceğine, itibar kazanacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir