AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yolculuk yapmak

Kahve falında uzun yolculuk yapmak

Kahve falında uzun yolculuk yapmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, keyfinin olmayacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, işinde herkesten bir adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında uzun yolculuğa çıkmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yolculuğa hazırlanmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kazancının hiç azalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir