AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak

Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak

Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hayırlı işlere girişileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak kötü ve zor günler yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle yolculuk yapmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, duraklama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında uçakta yolculuk yapmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, elinin de bollaşacağına işarettir.

Kahve falında traktörle yolculuk yapmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir