AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölen biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölen biriyle yolculuk yapmak donatacağına, müjdeli bir haber alacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında ölen biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında aya yolculuk yapmak moralinin yükseleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanla yolculuk yapmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında hocayla yolculuk yapmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir