AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yolculuk etmek

Kahve falında bir yere yolculuk etmek

Kahve falında bir yere yolculuk etmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, verimin her geçen gün artacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Kahve falında bir yere yolculuk etmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında uçak yolculuğuna çıkmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolcu taşımak nazara geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla yolculuk yapmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolculuk yaptığını görmek kazancının günden güne azalacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında uzun yolculuk yapmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir