AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyle yolculuk yapmak

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yolculuk yapmak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında uzaya yolculuk yapmak parasal kaygılardan kurtulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hocayla yolculuk yapmak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında zamanda yolculuk yapmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir