AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere ulaşmaya çalışmak

Kahve falında bir yere ulaşmaya çalışmak

Kahve falında bir yere ulaşmaya çalışmak ferahlığa çıkacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere ulaşmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri yakmaya çalışmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere tırmanmaya çalışmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmaya çalışmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında bir yere ulaşmaya çalışmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere çıkmaya çalışmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir