AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hayır duaları alacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak çocuk sahibi olacağına, şansın yüze güleceğine inanılır.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yer görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir