AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kaçarak saklanmak

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kaçarak saklanmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kaçarken görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi kaçarken görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarak uçmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden kaçarken yakalanmak Allah katında yükseleceğine, işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarak koşmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında köpekten kaçarken uçmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir