AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere bakmak

Kahve falında bir yere bakmak

Kahve falında bir yere bakmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı yaratabilir veya strese neden olabilirler.

Kahve falında havadan yere bakmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten yere bakmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten yere bakmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere bakmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak içinin kıpır kıpır olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere bakmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yere bakmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mezar yeri bakmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir