AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yere bakmak

Kahve falında yüksek yere bakmak

Kahve falında yüksek yere bakmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kazançlı işler yapılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yere bakmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Kahve falında yüksek bir yere bakmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten yere bakmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yere bakmak birikim yapılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak bir anda atılıma geçeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binaya bakmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerden bakmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak şartlarının da zenginleşeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir