AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yüksekten bakmak

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere bakmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten yere bakmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yere bakmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten birine bakmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak modern insanlarla tanışılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir