AnaSayfa / Genel / Kahve falında havadan yere bakmak

Kahve falında havadan yere bakmak

Kahve falında havadan yere bakmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havadan yere bakmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında havadan yere bakmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havadan denize bakmak iş projelerinin gerçek olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havadan yere düşmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında havadan yere inmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek idealist kimse olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehri havadan görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havadan yürümek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında havadan suya düşmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir