AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere bakmak

Kahve falında yere bakmak

Kahve falında yere bakmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Kahve falında yere bakmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında havadan yere bakmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gökten yere bakmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere bakmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten yere bakmak çok yorulacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri bakmak vaaz ve nasihate, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yere bakmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir