AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten yere bakmak

Kahve falında yüksekten yere bakmak

Kahve falında yüksekten yere bakmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, düzeninin bozulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten yere bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek yere bakmak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten yere bakmak engellerden kurtulacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere bakmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denize yüksekten bakmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yükseklere bakmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan bakmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir