AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan veya kaplan görmek

Kahve falında aslan veya kaplan görmek

Kahve falında aslan veya kaplan görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında aslan veya kaplan gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl veya deniz görmek kazancının sürekli artacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında at veya eşek görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz veya su görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan veya düğün görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında su veya deniz görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir