AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden yuvarlanmak

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde yuvarlanmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yerde yuvarlandığını görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan yuvarlandığını görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir