AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yuvarlanmak

Kahve falında yerde yuvarlanmak

Kahve falında yerde yuvarlanmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Kahve falında bir yerden yuvarlanmak çok tahsilli bir kişi olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yuvarlanmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde yuvarlandığını görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında karda yuvarlandığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kar üzerinde yuvarlanmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işarettir.

Kahve falında karda yuvarlanmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden yuvarlanmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir