AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayırdan yuvarlanmak

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, çok kötü günler göreceğine, eşyaların yenileneceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, önemli bir makama terfi alacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bayıra çıkmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayır aşağı koşmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dik bayır görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında dağ bayır çıkmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında dağ bayır gezmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir