AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mutluluk ve saadete, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında araba yuvarlanmak ticarette başarılı olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında arabayla yuvarlanmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla uçuruma yuvarlanmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba yuvarlanması görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında yuvarlanan araba görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba yuvarlandığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir