AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerin devam edeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duman çıktığını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir