AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalettir.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek sevilen bir kişi olunacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına yorulur.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir