AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden duman çıktığını görmek

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yerden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına delalettir.

Kahve falında duman çıktığını görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek yüksek tahsil yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir