AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mezardan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek ev taşımaya, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir