AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan aşağıya düşmek

Kahve falında camdan aşağıya düşmek

Kahve falında camdan aşağıya düşmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, malını ve canını riske edeceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Kahve falında camdan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Kahve falında camdan aşağıya düşmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan aşağı atlamak hasta ise iyileşeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak talihinizin artacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan aşağı bakmak bir hastalığa maruz kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan aşağı inmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına inanılır.

Kahve falında camdan aşağıya inmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir