AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde saklanmak

Kahve falında bir yerde saklanmak

Kahve falında bir yerde saklanmak huzursuzlukların sona ereceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerde saklanmak gördüyseniz:

  • Fiziksel bir rekabet ortamına girerseniz imajınızı güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz veya kendinize güveniniz artabilir.

Kahve falında bir yerde saklanmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında köpekten saklanmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalet eder.

Kahve falında yılandan saklanmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında anneden saklanmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odada saklanmak mutlulukların yarım kalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere saklanmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir