AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekten saklanmak

Kahve falında köpekten saklanmak

Kahve falında köpekten saklanmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, büyük paralara sahip olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, rızkında ve malından olacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Kahve falında köpekten saklanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Kahve falında köpekten saklanmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet eder.

Kahve falında köpeklerden saklanmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında toprağa saklanmak o işin tüm risklerini göze alacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak ve saklanmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde saklanmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak malının ve parasının ziyan olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında attan saklanmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir