AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan saklanmak

Kahve falında yılandan saklanmak

Kahve falında yılandan saklanmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılandan saklanmak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yılandan saklanmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak kolaylık elde edeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta saklanmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerde saklanmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında odaya saklanmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine tabir olunur.

Kahve falında aslandan saklanmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasından saklanmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir