AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını tabutta görmek

Kahve falında yakınını tabutta görmek

Kahve falında yakınını tabutta görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, rızkının çeşitleneceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yakınını tabutta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek daha iyi yerlere geleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yakınını tabutta görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında anneyi tabutta görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, evini ve ailesini unutacağına işarettir.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir