AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının tabutunu görmek

Kahve falında yakınının tabutunu görmek

Kahve falında yakınının tabutunu görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yakınının tabutunu gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını tabutta görmek tüm isteklerine kavuşacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin tabutunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir