AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, huzura kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya para düşürmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sorunları başarıyla çözmeye yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir