AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işlerinde aksama olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunların atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir