AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, o kapıyı kapatacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek derde ve kedere düşeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyu görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek güzel günlerin sona ereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir