AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ters giden durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, maddi olarak güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kuyuya düşen birini görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek yeni işlere gireceğine, değer göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir