AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşüp ölmek

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, yol kat edeceğine, yenileneceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya para düşürmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir