AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, daima zinde ve genç kalacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, terslik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, yanlış işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir