AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bi yakınını hasta görmek ancak yılmayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalettir.

Kahve falında bir yakını hasta görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek kazanılan paranın artacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yakınlarını hasta görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, karlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir