AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınlarını hasta görmek

Kahve falında yakınlarını hasta görmek

Kahve falında yakınlarını hasta görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınlarını hasta gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında hasta yakınını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulur.

Kahve falında yakınını hasta görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınını hasta görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınınızı hasta görmek hiç istemediği işlere gireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında hasta bir yakınını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakının hasta olduğunu görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir