AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek

Kahve falında bir yakınınızı hasta görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, koyu muhabbette kalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınınızı hasta gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yakın birini hasta görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret eder.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir yakınını görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak beklediklerini duyacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek kısmetinin kapanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi yakınını hasta görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir