AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakını hasta görmek

Kahve falında bir yakını hasta görmek

Kahve falında bir yakını hasta görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, maddi durumunun düzeleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakını hasta gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının hastalandığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta olan yakınını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında hasta bir yakınını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir