AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, işte de mutlu olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında yakınınızı hasta görmek kazalardan, belalardan korunacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını çok hasta görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınının hasta olduğunu duymak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakını hasta görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yakın birini hasta görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir