AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini tabutta görmek

Kahve falında sevdiğini tabutta görmek

Kahve falında sevdiğini tabutta görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, refaha erileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, strese gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini tabutta gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Kahve falında sevdiğin birini tabutta görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin tabutunu görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini tabutta görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulur.

Kahve falında anneyi tabutta görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Kahve falında ölen birini tabutta görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bebek tabutu görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir