AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya tabutu görmek

Kahve falında evliya tabutu görmek

Kahve falında evliya tabutu görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, önemli işler yapacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya tabutu gördüyseniz:

  • Maddi konularda da gelişmeler var.

Kahve falında evliya tabutu görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında evliyanın ölümünü görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evliyadan mektup almak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kadın evliya görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında evliyadan dua almak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölü evliya görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir