AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının mezarını görmek

Kahve falında bir yakının mezarını görmek

Kahve falında bir yakının mezarını görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok güzel günler görüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının mezarını gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında ölen yakınının mezarını görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını mezarda görmek başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının mezar görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının mezarını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının mezarını görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınlarının mezarını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir